Herplaatsers

Soms komt het voor dat Mimos een kat aanbied ter herplaatsing. Dit heeft nooit onze voorkeur maar kan soms gebeuren omdat een kat zich bijvoorbeeld niet meer lekker in de groep voelt. Aangezien wij geluk van onze katten heel belangrijk vinden moeten wij soms deze moeilijke keuze maken. Juist omdat we voor het geluk van onze dieren kiezen!


Cinderella

Naam: Ella
Female / Pedigree
Geboren: 25-06-2019
Ras: Maine Coon
Parents:
Moeder: BigBoots Kiki Blue
Vader: Happy Hairballs Dex

Kleur:
Blue Tortie Silver Tabby Blotched & white
Kleur code: GS 22 09

Karakter:
Ella is een echte princes met pit! En oh wat wordt ze graag gekroeld, ze kan er ook geen genoeg van krijgen. Met open mond staat ze te spinnen naar je.
Zodra ze aandacht wil doet ze een pootje op je borst en de andere in je gezicht van “he, aandacht aan mij!”
Ze is een echte dame en een onwijs lieve moeder voor haar kittens!

 

Reden herplaatsing

Met pijn in ons hart zoeken we een nieuw gouden mandje voor onze lieve Ella. We hebben haar gesloten omdat 1 van haar heupkopjes iets minder mooi bleek bij de algehele controle van alle testen. Verantwoord fokken betekend ook verantwoorde keuzes maken. We hebben daarom besloten haar niet meer te gebruiken als fokpoes.
Eenmaal gesloten veranderde de groep, soms gaat het goed en soms iets minder. We merken dat vooral Ella er last van heeft en staat te mopperen. 
Omdat we haar zo niet kennen gunnen we haar een plekje om weer zichzelf te kunnen zijn.
Ze is echt de allerliefste kroelkip maar we kiezen voor haar.

Denk jij dat ze bij jou of in jou groep past, doe dan een mailtje of appje naar Mona met wie je bent en waarom je denkt dat Ella bij jou past.
Ze gaat niet zomaar weg. Ze krijgt ook al haar papieren incl. röntgenfoto's met haar mee.