De honden

Mimos heeft ook hondjes lopen. Wij vinden het belangrijk dat de katten maar ook andersom goed gesocialiseerd worden en daarom samen leven.
Daarnaast vinden het ook gewoon heel erg gezellig. De ene hond is actiever dan het ander en daarom stellen wij ze graag voor:

Bayka's Dream Dazzling Procyon

Naam: Kiona
Female 
Geboren: 17-01-2024

Ras: Samojeed

Parents:
Moeder: Bayka's Dream Dazzling Starlight
Vader: Zvyozdnyi Mir Hardey Lucky Boy


Kleur: 

Wit

Karakter: 

Kiona is het hondje waar we lang naar gezocht hebben. Een hondje die graag samen met mij wil werken. Ze is mijn witte schaduw en volgt mij overal!
Ze heeft de best mogelijke socialisatie bij de fokker gehad en deze zetten wij met liefde voort. Op dit moment druk met de puppycursus waar we absoluut meer gaan volgen.

In de toekomst zullen wij ook een nestje doen met haar maar eerst genieten, opvoeden en opgroeien tot een mooie, gezonde en grote Sam. 


Emma

Naam: Emma
Female 
Geboren: 05-06-2017

Ras: Kruising

Parents:
Moeder: onbekend 
Vader:    onbekend 


Kleur: 

Zwart met wit

Karakter: 

Emma is via de stichting welzijn mens en dier uit Roemenië bij ons terecht gekomen. Toen ze kwam is ze op 1 jaar geschat. Bij ons was ze vooral ongelooflijk dankbaar niet meer in erbarmelijke omstandigheden te hoeven leven. Wij hebben de beelden gezien waarvan ze gered is, veel te klein kooitje tussen haar eigen uitwerpselen.

Ze is nu een vrolijk, lief en aanhankelijk hondje die na jaren heeft leren spelen.
Regen is niet haar ding, rechtsomkeert  terug naar binnen maar ze is altijd in voor een boswandeling.